maanantai 20. elokuuta 2012

Ensimmäinen koulupäivä


Kolmikko valmiina koulunpenkille.

Tänään käytiin sitten koululla ilmottautumassa kursseille ja hankkimassa koulupuvut. Päivä alkoi siinä kymmenen hujakoilla taxin metsästyksellä. Taksi kurvasi koulun portille (yhdelle niistä) ja aloimme etsiskelemään International Studying Centeriä. Parin kilometrin kävelyn jälkeen päätimme kysyä neuvoa vastaan tulevalta paikalliselta tytöltä ja osoittautui ettei hän oikein osannut englantia. Noh.. Yliopistoalueen sisällä kulkevat mopokuljettajat neuvoivat tyttöä ja hän ystävällisesti saattoi meidät oikean henkilön luo, ihan sisälle asti. Ystävällisiä ihmisiä nämä paikalliset.

Lyhyen luennon jälkeen kävimme hankkimassa koulupuvut. Pukuun sisältyy siis mustat suorat housut, valkoinen kaulustapaita, solmio, mustat nahkakengät ja vyö. Pukujen hinnaksi tuli alle 20 euroa. Komeina ja tyylikkäinä miehinä jatkoimme sitten valokuvauksiin kulkukortteja varten. Tämän jälkeen siirryimme pöydän ääreen valitsemaan kursseja tulevaa syksyä varten. 
Valinnoiksi karsiutui kaikista ihanista kursseista:
- Thai conversation for everyday life
- Heat transfer
- Machine part design (paikallinen Koneenosien suunnittelu)

Tietenkin kirsikkana kakun päällä Karlin extrakurssi, Social dancing. Karlilla oli mahdollisuus vain osallistua vierailijana kurssille, mutta Karli halusi suorittaa kurssin ihan kunnolla ja tietenkin kurssiin sisältyy tanssikoe kurssin lopussa. Luvassa kuva- ja viedomateriaalia loppuvuodesta.

2 kommenttia:

  1. Komeita poikia, ihan kuin suoraan Tylypahkasta! Videomateriaalia odotellessa ;)

    VastaaPoista
  2. Tuokaa sieltä mullekin puku 20€:lla :D

    VastaaPoista